Sunday, 5 June 2011

domimunchet:oh no ! kasut aq !

hurm..ni aku baru lepas balik dari wedding cikgu noaimi..dah puas makan,,posing-posing gambo sume nak balik lar pulak..rumah cikgu ni jauh lar jugak..kat sg.balang..aku pergi dgn kak sue,kak jie n teha..kwn aku..ni lar mase dah nak balik ni buat spoil pulak !!! KASUT AKU HILANG ! merata aku cari tak jumpe jugak..risau dah aku ni..kak sue nak cepat sebab dah lewat..then kat depan aku ni ada lar satu kasut ni..cantik..tp aku tak amek..still tunggu lg kasut aku yg org pinjam tuh..then kak sue ckp pakai jerr kasut mane2..yang kak jie ni pulak dah batu api suruh aku amek kasut kat depan aku tuh..aku suruh si teha and kak jie cover aku..aku sarung jer kasut tu..terus aku cabot !!! hahaha !!! siut ekk ! takpe..nanti aku pulang balik..aku ni bukan nyer kejam nak buat mcm tu..okey tu aja..jangan tiru sifat ni tau..tak elok !! daa~






p/s:thaks for read ! luv u damn much ! muahh !

No comments:

Post a Comment